Korona-ajan turvallisuusohje

 Yleisön, harrastajien ja henkilökunnan turvallisuus on Kuusankosken Teatterille ensisijaisen tärkeää. Toivomme, että noudatat seuraavia ohjeita kun vierailet Kuusankosken Teatterissa:
 
 
ENNEN ESITYSTÄ
 
Lippuja Kuusankosken Teatterin esityksiin voit ostaa Kuusankoskitalon lipunmyynnistä, Netticketin verkkosivuilta ja tuntia ennen esityksen alkua ovelta. Toivomme, että ostat lippusi ennakkoon voidaksemme välttää ruuhkaa lipunmyynnissä. Lippuja ostaessasi pyydämme puhelinnumerosi, että voimme tavoittaa sinut esityksen mahdollisen peruuntumisen tai korona-altistuksen sattuessa. Lipunmyynnissä asioidessasi pyydämme suosimaan korttimaksua.
 
Jääthän kotiin jos
- tunnet olosi kipeäksi
- sinulla on koronaviruksen oireita
- olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa
- sinut on määrätty karanteeniin
 
Huolehdithan käsihygieniasta saapuessasi Kuusankosken Teatteriin. Löydät käsidesiautomaatit heti Kuusankoskitalon aulaan astuessasi. Aulan perältä löydät WC-tilat, joissa on mahdollisuus käsien pesuun vedellä ja saippualla. Pidäthän huolta turvaväleistä.

220-paikkaisessa Teatterisalissa on tällä hetkellä käytössä 82 paikkaa, joiden välillä turvavälit toteutuvat hienosti. Saliin otetaan maksimissaan 75 katsojaa esitystä kohden. Liput esityksiin myydään numeroituina. Käytössä olevia paikkoja on enemmän kuin myynnissä olevia lippuja, sillä aina hyvä olla pientä munklausvaraa.

Näytöksiin on tällä hetkellä myynnissä koko salin tämänhetkinen paikkakapasiteetti, 82 paikkaa. Tämä siksi, että katsojilla olisi enemmän valinnanvaraa lippuja ostaessaan. Esitysten täyttymistä valvotaan useamman silmäparin voimin monta kertaa päivässä ja jahka 75:n myydyn/varatun lipun raja jossakin näytöksessä täyttyy, näytöksen loput liput vedetään pois myynnistä. Ylitäytön mahdollisuutta ei siis ole. Seuraamme sekä paikallisia että valtakunnallisia tautilukuja ja viranomaisohjeistuksia päivittäin ja rajaamme tarvittaessa myytävien lippujen määrää entisestään.
 
Teatterisalin ovet avataan hyvissä ajoin ennen esityksen alkua, että yleisö voi siirtyä katsomoon rauhassa ja ruuhkaa välttäen. Lämpiön seiniltä löydät katsomokarttoja, joista voit tarkistaa missä paikkasi sijaitsee. Noudatathan henkilökunnan ohjeita ja turvavälejä ja istut vain sallituilla paikoilla. Pyydämme täyttämään rivit keskeltä reunoille päin ohitustilanteiden välttämiseksi katsomossa.

Narikkapalvelua ei järjestetä ruuhkien välttämiseksi. Voit halutessasi ottaa ulkovaatteesi mukaan saliin.
 
THL:n ja Kymsoten linjan mukaisesti suosittelemme katsojillemme vahvasti kasvomaskin käyttöä. Jos sinulla ei ole omaa maskia mukanasi, saat sellaisen Teatterisalin ovelta.

Suosittelemme myös Koronavilkku-sovelluksen lataamista ja käyttöä.
 
 
ESITYKSEN AIKANA
 
Jos yskit tai aivastat, teethän sen hihaasi tai kertakäyttöiseen nenäliinaan. Ethän jätä käytettyjä nenäliinoja tai suojamaskeja katsomoon.
 
Muistathan noudattaa hyvää käsi- ja aivastushygieniaa myös väliajalla ja pitää huolen turvaväleistä kahvila- ja wc-jonoissa. Teatterisalista ei ole pakko poistua väliajalla.

Jonojen välttämiseksi suosittelemme väliaikatarjoilujen tilaamista etukäteen. Tilauksen voit tehdä joko ennen esitystä kahvila Valkaman tiskiltä, numerosta 05 3792080 tai linkin takaa löytyvällä lomakkeella https://www.kahvilavalkama.com/lomake.html?id=42030 
 
 
ESITYKSEN JÄLKEEN
 
Vältäthän ruuhkaa Teatterisalista poistuessasi.
 
Jos sinulla ilmenee koronaviruksen oireita pian Kuusankosken Teatterissa vierailusi jälkeen, olethan välittömästi yhteydessä teatterin toimistoon, p. 0405247202 tai kuusankosken.teatteri@kouvola.fi.
 
 
Kiitos kun noudatat yhteisiä pelisääntöjä ja mahdollistat itsellesi ja muille turvallisen teatterivierailun!