Korona-ajan turvallisuusohje

 Yleisön, harrastajien ja henkilökunnan turvallisuus on Kuusankosken Teatterille ensisijaisen tärkeää. Toivomme, että noudatat seuraavia ohjeita kun vierailet Kuusankosken Teatterissa:
 
 
ENNEN ESITYSTÄ
 
Lippuja Kuusankosken Teatterin esityksiin voit ostaa Kuusankoskitalon lipunmyynnistä, Netticketin verkkosivuilta ja tuntia ennen esityksen alkua ovelta. Toivomme, että ostat lippusi ennakkoon voidaksemme välttää jonoa lipputiskillä. Lippuja ostaessasi pyydämme puhelinnumerosi, että voimme tavoittaa sinut esityksen mahdollisen peruuntumisen tai korona-altistuksen sattuessa. Lipunmyynnissä asioidessasi pyydämme suosimaan korttimaksua.
 
Jääthän kotiin jos
- tunnet olosi kipeäksi
- sinulla on koronaviruksen oireita
- olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa
- sinut on määrätty karanteeniin
 
Huolehdithan käsihygieniasta saapuessasi Kuusankosken Teatteriin. Löydät käsidesiautomaatit heti Kuusankoskitalon aulaan astuessasi. Aulan perältä löydät WC-tilat, joissa on mahdollisuus käsien pesuun vedellä ja saippualla. Pidäthän huolta turvaväleistä.
 
220-paikkaiseen Teatterisaliin myydään turvavälien mahdollistamiseksi korkeintaan 75 lippua esitystä kohti. Liput myydään numeroimattomina ja ovihenkilökunta ohjaa katsojat istumaan turvavälit mahdollistaville istumapaikoille. Teatterisalin ovet avataan hyvissä ajoin ennen esityksen alkua, että yleisö voi siirtyä katsomoon rauhassa ja ruuhkaa välttäen. Noudatathan henkilökunnan ohjeita ja turvavälejä ja istut vain sallituilla paikoilla. Pyydämme täyttämään rivit keskeltä reunoille päin ohitustilanteiden välttämiseksi katsomossa.

Narikkapalvelua ei järjestetä ruuhkien välttämiseksi. Voit halutessasi ottaa ulkovaatteesi mukaan saliin.
 
Suosittelemme katsojillemme kasvomaskin käyttöä. Noudatamme maskien käytössä THL:n suosituksia. Kasvomaskeja voit ostaa Kuusankoskitalon Kahvila Valkamasta.

Suosittelemme myös Koronavilkku-sovelluksen lataamista ja käyttöä.
 
 
ESITYKSEN AIKANA
 
Jos yskit tai aivastat, teethän sen hihaasi tai kertakäyttöiseen nenäliinaan. Ethän jätä käytettyjä nenäliinoja tai suojamaskeja katsomoon.
 
Muistathan noudattaa hyvää käsi- ja aivastushygieniaa myös väliajalla ja pitää huolen turvaväleistä kahvila- ja wc-jonoissa. Teatterisalista ei ole pakko poistua väliajalla.

Jonojen välttämiseksi suosittelemme väliaikatarjoilujen tilaamista etukäteen. Tilauksen voit tehdä joko ennen esitystä kahvila Valkaman tiskiltä, numerosta 05 3792080 tai linkin takaa löytyvällä lomakkeella https://www.kahvilavalkama.com/lomake.html?id=42030 
 
 
ESITYKSEN JÄLKEEN
 
Vältäthän ruuhkaa Teatterisalista poistuessasi.
 
Jos sinulla ilmenee koronaviruksen oireita pian Kuusankosken Teatterissa vierailusi jälkeen, olethan välittömästi yhteydessä teatterin toimistoon, p. 0405247202 tai kuusankosken.teatteri@kouvola.fi.
 
 
Kiitos kun noudatat yhteisiä pelisääntöjä ja mahdollistat itsellesi ja muille turvallisen teatterivierailun!