Korona-ajan turvallisuusohje

Yleisön, harrastajien ja henkilökunnan turvallisuus on Kuusankosken Teatterille ensisijaisen tärkeää. Toivomme, että noudatat seuraavia ohjeita kun vierailet Kuusankosken Teatterissa:
 
 
ENNEN ESITYSTÄ
 
Lippuja Kuusankosken Teatterin esityksiin voit ostaa Kuusankoskitalon lipunmyynnistä, Netticketin verkkosivuilta ja tuntia ennen esityksen alkua ovelta. Toivomme, että ostat lippusi ennakkoon voidaksemme välttää ruuhkaa lipunmyynnissä. Lippuja ostaessasi pyydämme puhelinnumerosi, että voimme tavoittaa sinut esityksen mahdollisen peruuntumisen tai korona-altistuksen sattuessa. Lipunmyynnissä asioidessasi pyydämme suosimaan korttimaksua.
 
Jääthän kotiin jos
- tunnet olosi kipeäksi
- sinulla on koronaviruksen oireita
- olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa
- sinut on määrätty karanteeniin tai eristykseen
 
Huolehdithan käsihygieniasta saapuessasi Kuusankosken Teatteriin. Löydät käsidesiautomaatit heti Kuusankoskitalon aulaan astuessasi. Aulan perältä löydät WC-tilat, joissa on mahdollisuus käsien pesuun vedellä ja saippualla. Pidäthän huolta turvaväleistä.

Teatterisalin 220-paikkaiseen katsomoon myydään toistaiseksi maksimissaan 50 lippua esitystä kohden voimassa olevien kokoontumisrajoitusten mukaisesti. Paikat myydään numeroituina ja saman seurueen jäsenet saavat istua vierekkäin. Paikkoja on erikokoisille seurueille ja eikä seurueita päästetä sekoittumaan. 

Kuusankosken Teatterissa on käytössä koronapassi. Passi luetaan Teatterisalin ovella lippujen tarkastuksen yhteydessä.
 
Teatterisalin ovet avataan hyvissä ajoin ennen esityksen alkua, että yleisö voi siirtyä katsomoon rauhassa ja ruuhkaa välttäen. Lämpiön seiniltä löydät katsomokarttoja, joista voit tarkistaa missä paikkasi sijaitsee. Noudatathan henkilökunnan ohjeita ja turvavälejä ja istut vain sallituilla paikoilla. Pyydämme täyttämään rivit keskeltä reunoille päin ohitustilanteiden välttämiseksi katsomossa.

Narikkapalvelua ei järjestetä ruuhkien välttämiseksi. Voit halutessasi ottaa ulkovaatteesi mukaan saliin.
 
Kuusankosken Teatterissa on voimassa vahva kasvomaskisuositus. Jos sinulla ei ole omaa maskia mukanasi, saat sellaisen Teatterisalin ovelta.

Suosittelemme myös Koronavilkku-sovelluksen lataamista ja käyttöä.
 
 
ESITYKSEN AIKANA
 
Jos yskit tai aivastat, teethän sen hihaasi tai kertakäyttöiseen nenäliinaan. Ethän jätä käytettyjä nenäliinoja tai kasvomaskeja katsomoon.
 
Muistathan noudattaa hyvää käsi- ja aivastushygieniaa myös väliajalla ja pitää huolen turvaväleistä kahvila- ja wc-jonoissa. Teatterisalista ei ole pakko poistua väliajalla.

 
ESITYKSEN JÄLKEEN
 
Vältäthän ruuhkaa Teatterisalista poistuessasi.
 
Jos sinulla ilmenee koronaviruksen oireita pian Kuusankosken Teatterissa vierailusi jälkeen, olethan välittömästi yhteydessä teatterin toimistoon, p. 0405247202 tai kuusankosken.teatteri@kouvola.fi.
 
 
Kiitos kun noudatat yhteisiä pelisääntöjä ja mahdollistat itsellesi ja muille turvallisen teatterivierailun!