Sen pituinen me

Kuusankosken Teatterin nuorisoteatteriryhmä esittää:
Sen pituinen me

 
Olipa kerran prinsessa, prinssi ja onnellinen loppu. Mutta mitä muuta? Niinkö se aina ja ikuisesti menee?
 
”Sen pituinen me” käsittelee klassikkosatujen antamia malleja ja opetuksia, niiden rakentamaa ihmiskuvaa ja satujen vaikutusta. Haluaako jokainen tyttö olla prinsessa ja jokainen poika prinssi? Millainen iso paha susi oikeasti on? Mitä jos meitä onkin petetty, eikä onnellista loppua olekaan?
 
Esitys on toteutettu devising-tekniikalla eli aihelähtöisesti. Syyskauden 2022 ryhmä käsitteli aihetta monipuolisesti muun muassa keskustellen, improvisoiden, kirjoittaen ja kohtauksia tehden. Ryhmän ohjaaja Karolina Eklund-Vuorela on kirjoittanut käsikirjoituksen nuorten tuottaman materiaalin pohjalta. Lavalla nähdään yhdeksän 17-27-vuotiasta nuorta, joiden ääni kuuluu vahvana läpi esityksen.
 
Tässä esityksessä satumetsässä muhii vallankumous, noituus on tyylivalinta ja söpöissä eläimissä on jotain outoa. Saako paha palkkansa ja senkö pituinen se? Senkö pituinen me?
 
Ohjaus ja käsikirjoitus: Karolina Eklund-Vuorela
 
Lavalla: Iina Jaakkola, Markus Kauppila, Joona Lunkka, Nea Mannila, Jenna Mäkinen, Aamu Ojapalo, Laura Roitto, Ella Runni, Ilona Salminen
 
Ensi-ilta Luolanäyttämöllä torstaina 20.4. klo 19

Muut esitykset:
la 22.4. klo 19
su 23.4. klo 15
to 27.4. klo 19
pe 28.4. klo 19
 
Ikäsuositus 13-vuotiaasta ylöspäin.
 
Liput:
Peruslippu 10 €
Opiskelija, eläkeläinen, työtön 5 €
Tukilippu 20 e
 
Lipunmyynnin tiedot löydät täältä.