Valelääkäriksi vasten tahtoaan

Kuusankosken kesässä päästään valelääkärin potilaiksi!

Kaikki alkaa siitä, kun Roppisen housuista irtoaa nappi. Kun napin ompeleekin takaisin piika, eikä Roppisen rouva Rilli itse, on rouvan mitta kertakaikkiaan täynnä: Roppisen naisseikkailut saavat nyt riittää! Paikalle ilmaantuu sopivasti kaksi hätääntynyttä kulkijaa etsimään ihmeparantajaa, ja Rilli-rouva päättää kostaa aviomiehelleen ovelalla tavalla.
 
Valelääkäriksi vasten tahtoaan on kesäisen hupaisa veijarikomedia väärinkäsityksistä, rakkaudesta, ja siitä miten tilaisuus tekee varkaan, tai ehkä jopa lääkärin. Vuonna 2016 valmistunut näytelmä mukailee osittain Molièren komediaa Lääkäri vastoin tahtoansa.
 
Valelääkäriksi vasten tahtoaan on Kuusankosken Teatterin ja Mikä? -teatterin toinen yhteistyöproduktio. Vuonna 2023 yhteistyössä toteutettu Vuokravaimo-farssi keräsi kesän aikana yli 1300 katsojaa.
 
Ensi-ilta Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä perjantaina 26.7. klo 19.

Muut esitykset:
su 28.7. klo 15
ke 31.7. klo 19
to 1.8. klo 19
la 3.8. klo 15
su 4.8. klo 13
ke 7.8. klo 19
to 8.8. klo 19
su 11.8. klo 15
to 15.8. klo 19
la 17.8. klo 17
su 18.8. klo 15
to 22.8. klo 19
pe 23.8. klo 19
la 24.8. klo 15

Kirjoittanut: Albert Ljung
Ohjaus: Karolina Eklund-Vuorela
 
Rooleissa: Marinka Ehrukainen, Janne Järvisalo, Luukas Kaskimaa, Tanja Paakkulainen, Sanna Kausalainen-Szigetközi, Nea Mannila, Outi Peräkylä, Joonas Wirtanen

Tekniikka: Heidi Koskinen-Järvisalo ja Pihla Lindström
Lavastus: Sisu Laitinen
Puvustus ja tarpeisto: työryhmä

Esitys on toteutettu yhteistyössä Mikä?-teatterin kanssa.

Liput:
Peruslippu 20 €
Alennuslippu 15 € (opiskelija, eläkeläinen, työtön)
Tukilippu 30 €
Kannatusyhdistyksen jäsenet 5 €

Lipunmyyntitiedot löydät täältä.

Tietoa ulkonäyttämöstä:
Kulku esityksiin tapahtuu Kuusankoskitalon pääovien kautta.Ulkonäyttömän katsomoa ei ole katettu, joten siellä ollaan jokseenkin sään armoilla, mutta kesäteatterihan on kestävyyslaji, eikä pieni sade nyt ketään haittaa! Klo 19 alkavissa iltanäytöksissa puolet katsomosta on varjossa ja aurinko kääntyy esityksen aikana niin, että väliaikaan mennessä koko katsomo jää varjoon. Päivänäytöksissä pihalla on jokseenkin aurinkoiset oltavat, joten pilvettömän taivaan sattuessa suosittelemme katsojillemme päähineen käyttöä!
Katsomon paikkoja ei ole numeroitu eikä penkeissä ole selkänojaa. Parhaat paikat saat saapumalla ajoissa paikalle. Teatterilla on tarjolla istuinalustoja, mutta toki omankin pehmusteen voi ottaa mukaan.