Muu toiminta ja ryhmät

TAITEEN PERUSOPETUS
 
Näyttämötaiteen opetuksella tuetaan oppilaan henkilökohtaista kehitystä ja rohkaistaan luovuuteen, taiteelliseen ajatteluun ja toimintaan. Ryhmiin otetaan enintään 15 opiskelijaa. Kuusankoskella harjoitukset tapahtuvat Kuusankoskitalossa, Kouvolan ryhmät kokoontuvat Kansalaisopistolla. Taiporyhmiin ilmoittautuminen Kouvolan kansalaisopistolle; jatkavat keväällä ja uudet oppilaat syksyllä.
 
 
KUUSANKOSKEN TEATTERIN NUORISORYHMÄ
 
Nuorisoteatteriryhmä on tarkoitettu 16-22-vuotiaille harrastajille. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo16.30-18 Kuusankosken Teatterin tiloissa. Kokoontumiset alkavat elokuun lopulla. Ryhmään ovat erittäin tervetulleita niin ensikertalaiset kuin kokeneet konkaritkin ja kaikki siltä väliltä!
Ryhmässä pääset harjoittelemaan näyttelemistä, kokemaan millaista on valmistaa esitys nollasta, pöllöilemään vapautuneesti ja tutustumaan uusiin ihmisiin ja uusiin tapoihin olla luova. Mitään ei tarvitse etukäteen osata, sä riität just tuollaisena kuin olet.
 
Ilmoittautuminen ryhmään alkaa ma 2.8. Ilmoittautua voit sähköpostitse osoitteeseen kuusankosken.teatteri@kouvola.fi, samasta osoitteesta saat tarvittaessa lisätietoja ryhmän toiminnasta.  Ryhmää ohjaa Karolina Eklund-Vuorela.
 
 
SENIORITEATTERI KOSKIRENTUKAT
 
Senioriteatteriryhmä on siirtynyt Kouvolan kansalaisopistolta Kuusankosken Teatterin alaisuuteen.