Muu toiminta ja ryhmät

TAITEEN PERUSOPETUS
 
Näyttämötaiteen opetuksella tuetaan oppilaan henkilökohtaista kehitystä ja rohkaistaan luovuuteen, taiteelliseen ajatteluun ja toimintaan. Ryhmiin otetaan enintään 15 opiskelijaa. Kuusankoskella harjoitukset tapahtuvat Kuusankoskitalossa, Kouvolan ryhmät kokoontuvat Kansalaisopistolla. Taiporyhmiin ilmoittautuminen Kouvolan kansalaisopistolle; jatkavat keväällä ja uudet oppilaat syksyllä.
 
 
KUUSANKOSKEN TEATTERIN NUORISORYHMÄ
 
Nuorisoteatteriryhmä on tarkoitettu 16-24-vuotiaille harrastajille. Aiempaa teatterikokemusta ei tarvita, ryhmä on kaikille nuorille avoin taitotasosta riippumatta. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo16.30-18 Kuusankosken Teatterin tiloissa ja sen ohjaajana toimii Karolina Eklund-Vuorela. Ryhmä aloittaa kokoontumiset elokuun loppupuolella. Voit ilmoittautua mukaan ryhmään 1.8. lähtien sähköpostitse osoitteeseen kuusankosken.teatteri@kouvola.fi. Nuorisoteatteriryhmän toimintaan osallistuminen on maksutonta.
 
 
SENIORITEATTERI KOSKIRENTUKAT
 
Senioriteatteriryhmä on siirtynyt Kouvolan kansalaisopistolta Kuusankosken Teatterin alaisuuteen. Ryhmä aloittaa toimintansa taas syyskuussa 2022. Lisätietoja ryhmään ilmoittautumisesta löydät kansalaisopiston verkkosivuilta.