Muu toiminta ja ryhmät

TAITEEN PERUSOPETUS
 
Näyttämötaiteen opetuksella tuetaan oppilaan henkilökohtaista kehitystä ja rohkaistaan luovuuteen, taiteelliseen ajatteluun ja toimintaan. Ryhmiin otetaan enintään 15 opiskelijaa. Kuusankoskella harjoitukset tapahtuvat Kuusankoskitalossa, Kouvolan ryhmät kokoontuvat Kansalaisopistolla. Taiporyhmiin ilmoittautuminen Kouvolan kansalaisopistolle; jatkavat keväällä ja uudet oppilaat syksyllä.
 
 
KUUSANKOSKEN TEATTERIN NUORISOTEATTERIRYHMÄ
 
Nuorisoteatteriryhmä on tarkoitettu 16-24-vuotiaille harrastajille. Aiempaa teatterikokemusta ei tarvita, ryhmä on kaikille nuorille avoin taitotasosta riippumatta. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 16.30-18 Kuusankosken Teatterin tiloissa ja sen ohjaajana toimii Karolina Eklund-Vuorela. Uusi nuorisoteatteriryhmä aloittaa kokoontumiset syksyllä 2023 ja valmistaa esityksen kevääksi 2024. Ilmoittautuminen ryhmään aukeaa elokuussa, tarkempi ajankohta ja ilmoittautumisohjeet päivitetään tälle sivulle kesän aikana.
 
 
SENIORITEATTERI KOSKIRENTUKAT
 
Senioriteatteriryhmä Koskirentukat toteutetaan yhteistyössä Kouvolan kansalaisopiston kanssa. Ryhmän ohjaajana toimii Susanna Tiitinen. Ryhmä valmistaa esityksen kesäkuuksi 2023. Lisätiedot esityksestä löydät Ohjelmisto -sivulta.